Vi vill berätta om Ina Johansson som har tränat med oss i ett och ett halvt år nu. Hon går både regelbundet på CrossFit-klasser, tränar med personlig tränare för att få hjälp med problemområden samt kommer på sina check in samtal regelbundet. Såhär berättar Ina om sin träning hos oss:

Hur kommer det sig att du valde att börja träna CrossFit?

“Jag gick på ett “pröva-på-pass” mest för att jag tyckte att CrossFit lät häftigt. 😁 Det som sen fick mig att vilja fortsätta var att träningen var rolig och att den presenterades som resultatinriktad. Före jag började med CrossFit hade jag gått på diverse pass: step, spinning, body pump och sprungit en del. Jag tyckte om att träna och röra på mig men jag tyckte att jag inte utvecklades. Att notera sina resultat och jämföra dem med sina tidigare resultat är väldigt motiverande!

 

Vad uppskattar du med träningen hos oss?

“Stämning på boxen är jätte trevlig. Medlemmarna peppar varandra och man får ofta skratta före/under/efter träningen. Tränarna är kunniga, engagerade och uppmuntrande. Jag förundras ofta över att ni kommer ihåg så mycket om ens enskilda svårigheter och den nivå man befinner sig på. Sedan är det är en stor tillgång att få diskutera sina krämpor med en fysioterapeut.”

 

Vad frustrerade dig i livet före du började träna med oss?

“Egentligen skulle jag nog säga att de saker som frustrerande mig före jag började träna hos er är de samma som frustrerar mig idag. Det är nog till stora delar frågan om arbetsrelaterade saker: sådant som inte löper som jag tänkt mig eller när jag inte är nöjd med hur jag presterat. Det har främst orsakat dåligt humör och muskelspänningar.

Numera har jag ett sätt att ta ut min frustration. Jag vet att jag kommer att vara glad efter träningen. Det är sällan jag har huvudvärk eller ont i nacken.”

 

Hur skiljer sig din träning nu jämfört med före du började träna med oss?

“Den största skillnaden är nog hur roligt det är att träna! Det är något jag ser fram emot istället för något som man ska göra.”

 

 

Tack Ina för att vi får träffa dig varje vecka! Vill du också hitta en träningsform som får dig att VILJA träna istället för att MÅSTA träna? Kom in på ett kostnadsfritt konsultationssamtal med oss! Boka här!