Nästa medlem vi vill skryta om är Eva-Marie! Vi minns första gången Eva-Marie kontaktade oss och beskrev sig som en lat och överviktig soffpotatis som brukar ge upp med träningen efter ett litet tag då hon kommit igång för att det är tråkigt. Idag har Eva-Marie tränat hos oss i ett och ett halvt år utan uppehåll och har inspirerat många i sin omgivning att komma igång med sin träning. Låt henne inspirera även dig att tro på dig själv:

“Jag har väl alltid velat röra på mig, det är ju bra för hälsan på många sätt. Problemet har varit att hitta en träning som funkar i längden. Jag blir lätt uttråkad och är egentligen en riktig soffpotatis. Resultatet har med åren blivit värk här och där, stelhet, ingen vidare kondition och allmän känsla av att vara trött och klumpig. Att till sist inse att många av krämporna beror på en otränad kropp har blivit en väckarklocka.

Så för ett drygt år sen fick jag sparken i baken som gav mig modet att börja med CrossFit – kunde man faktiskt det i min ålder och mitt skick? Tänk, jag blev fast från första passet! Att träna både styrka och kondition så varierat gör att det inte hinner bli tråkigt. I början var endorfinkickarna så höga att jag bara gick omkring och flinade, trots träningsvärk.

Jag försöker träna 3-4 pass i veckan och har fortfarande nästan konstant träningsvärk :-). Humöret är mycket bättre, tröttheten borta och jag känner att jag blir starkare och smidigare. Jag är ju inte 20 så vissa begränsningar finns det nog för vad jag klarar av, men det är bara att testa dom gränserna.

Toppen att ni finns!”

Vill du också komma i ditt livs form? Vi har en gedigen introprocess som vi formar för just dig och dina förutsättningar. Din resa börjar alltid med att komma in och prata med en av oss över en kaffe. Boka ditt introsamtal här!