Vi är så stolta över våra fantastiska medlemmar varje dag i veckan och därför vill vi också skryta om dem till er! Första berättelsen kommer från Dennis Colérus:

“Som många andra tränade jag inte alls på alltför många år. Jag har lidit av ryggproblem och har två diskbråck. Fysioterapi och personliga träningsprogram var det jag fick för att lösa problemen. Tyvärr gick det inte särskilt bra för mig med tränandet. Genast när det kändes bättre lade jag av. Det blev en ond cirkel.

2012 började jag med löpning, men det var aldrig roligt. Jag tvingade mig ut flera gånger i veckan och konditionen steg. Sen blev man förkyld i 3 veckor och fick börja om. Några år senare prövade jag första gången på gruppträning, något helt nytt för mig. Jag tränade 2 gånger per vecka. Det gav också resultat, men ryggbesvären försvann inte. Jag konstaterade att jag behöver fasta tider och ledd träning. Jag var inte särskilt bra på att klara av allt på egen hand.

För ett och ett halvt år sedan berättade en god kompis att han skulle testa CrossFit. CrossFit lät som något för elitidrottare, men jag tänkte att man måste ju prova. Vi gick en On Ramp kurs i februari 2017. Det var kul! Tuff träning på min egen nivå och socialt umgänge. Jag började efter kursen träna 2 gånger per vecka. En månad senare gick jag upp till 4 gånger per vecka. 5 månader efter att jag testat crossfit, bytte jag till Unlimited medlemskapet. Nu tränar jag 5-6 dagar i veckan.

Jag behöver inte tvinga mig iväg och träna. Jag vill gå och träna! När jag tränar hårt kan jag ”tömma huvudet”, en stund utan vardagens bekymmer. Samtidigt får jag träffa glada, trevliga människor med samma intresse för hälsa och träning. Coacherna på CrossFit North AX är professionella och träningsprogrammen har en röd tråd.

Utan att man märker det, kan man göra otroliga grejer. Jag har gjort grejer jag tidigare aldrig ens kunnat drömma om. Double unders med hopprep, stå på händerna (förut var jag rädd att ha huvudet neråt), tyngdlyftning, pullups m.m.

Sen jag började för ett och ett halvt år sedan har jag inte haft ett enda ryggskott. Min kondition har blivit massvis bättre. Jag är starkare än någonsin. Jag har tappat 3” från midjan utan någon egentlig viktminskning, mest internt fett som försvunnit. Jag äter ganska normalt och följer inte någon särskild diet, förutom mina dagliga proteinshakes. Jag är i den bästa fysiska konditionen någonsin i mitt liv och träningen är kul varje gång. Grupperna är små och träningen är personlig, allt kan anpassas till just min egen nivå. Jag tävlar bara med mig själv!”

Vill du också komma i ditt livs form? Vi har en gedigen introprocess som vi formar för just dig och dina förutsättningar. Din resa börjar alltid med att komma in och prata med en av oss över en kaffe. Boka ditt introsamtal här!