Som du säkert vet är inte varje dag en solig dag. Vissa dagar är bokstavligen bara det, dagar. Det här är stunderna i livet som det ofta är svårt att känna sig motiverad eller glad över vad vi gör. Du kan känna att du har stagnerat, du kan känna som om du inte tar dig vidare i träningen, i ditt jobb eller i ditt förhållande. Detta händer med alla oss och ​​i alla delar av våra liv.

En fot framför den andra.

När motivationen inte är där, när din kropp är öm och du tror att du inte kan träna. Det här är tillfällen där du måste “bara dyka upp!” Stå upp, rör dig, gå till gymmet. Gå ut genom dörren, ta dig in i bilen eller ännu hellre sätt dig på cykeln och bara åk iväg.

Jag har aldrig ångrat att jag åkt och träna. Jag kommer dit trött och irriterad och åker hem full av energi och med ett stort flin på läpparna. 
– Medlem på CrossFit North AX

Du vet att det här inte är det glamorösa, det här är disciplinen. Detta är inte motivationsmåndagen, det här är det slag som ändrar vem du är och vad du jagar. Du vill inte kämpa allt du kan varje dag, du har ingen lust att göra de tråkiga och vardagliga sakerna som krävs för att nå dina mål. Men det är så livet fungerar! För att ha framgång, att leva i seger varje dag, kräver det att du byter ut din brist på motivation till en stadig och ständig handling. Bara dyk upp. Det låter inte så svårt, eller hur? Men det kan vara betydligt svårare att sätta det i handling.

Att ta sig till gymmet och komma därifrån som en gladare och trevligare människa med mindre stress kommer att spegla av sig på ditt liv utanför boxen. Din familj kommer märka skillnad. Dina kollegor kommer märka skillnad. Du kommer inspirera andra till att följa dina fotspår och vips så har du räddat någon från värk och övervikt då de kommit igång med träning tack vare dig.

Mina kollegor vet alltid när jag varit på CrossFit på morgonen för då sitter jag vid skrivbordet med ett fånigt leende på läpparna.
– Medlem på CrossFit North AX

Det kan vara det här som skapar ditt genombrott, det kan vara vad som bär dig från idag till nästa soliga dag. Om vi släpper disciplinen att bara dyka upp så kommer vi att sluta, vi kommer att ändra oss, vi kommer att avskräckas från våra mål. Låt det gamla ordet “en fot framför den andra” ta dig till nästa steg och hålla huvudet nere och ögonen framåt. Bara dyk upp.